skip to Main Content

U Novu godinu s novim useljenjima

Kako se i ova godina primiče kraju, tako i naši započeti projekti poprimaju oblik Vašeg doma.

U završnim fazama zatvaramo godinu te otvaramo vrata u Novoj:

Domobranska ulica

Diva u centru pažnje – useljiva krajem siječnja.

Sve je tu nadohvat ruke – u bližem centru glavnog grada.

Škola, vrtić, autobusna i tramvajska stanica, bolnica, sve se to nalazi u užem krugu poslovno stambenog objekta. Na Vama je samo da izaberete na koju stranu svijeta želite imati svoj pogled na Zagreb grad.

Stambeno-poslovna zgrada ima 3 poslovna prostora u prizemlju, 80 stambenih jedinica na katovima, vanjska parkirna mjesta i garaže u prizemlju te parkirna mjesta i garaže u jednoj podrumskoj etaži.

U prizemlju su tri poslovna prostora od 89 do 367 m2.

Na 1. do 5. kata nalaze se po etaži pet dvosobnih stanova 45-53 m2, pet trosobnih stanova 70-78 m2, četiri četverosobna stana 95-110 m2, dva peterosobna stana 111-141 m2.

Mikulići

Elegancija u prirodi – useljivo odmah.

Vama koji ste u potrazi za mirom i prirodom, a da Vam pogled ipak dopire do gradske vreve, idealan dom nalazi se u jednom od 3 stambena objekta u naselju Mikulići.

Građevina se sastoji od 3 stambene jedinice. Visina građevine određena je podrumom, prizemljem i uvučenim katom. U sklopu stambene građevine Mikulići osigurano je 3 parkirališna mjesta te 3 garaže.

U prizemlju zgrade nalazi se ulaz u stambeno stubište koje vodi do stambenih jedinica. Prilikom izvođenja projekta, nastojalo se postići visoki standard stanovanja. To je uspješno postignuto time što se svaki stan nalazi na jednoj etaži te je orijentiran 2-4 strane svijeta.

U sklopu stambene gradnje Mikulići nalaze se trosobni stanovi od 68 m2 te četverosobni stanovi različite kvadrature: od 86-123 m2.

Bolnička ulica

Gradska ljepotica od 6 katova – useljiva u kolovozu.

Dok joj pogled seže prema gradu, ona se ipak nalazi u mirnom dijelu naselja. Za Vas koji ste poželjeli da ste tik do gradskog života, samog centra, a uz to da imate svoj komadić mira.

Stambena zgrada se sastoji od 43 stambene jedinice, vanjskih parkirnih mjesta i garaža u prizemlju te parkirnih mjesta i garaža u jednoj podrumskoj etaži. Zgrada ima jedan ulazni prostor za stambene etaže na katovima (komunikacijska vertikala s dizalom).

U prizemlju su četiri stana od 46-119 m2.

Na etaži od 1. Do 3. Kata nalaze se po etaži: pet dvosobnih stanova 41-47 m2, jedan trosobni stan od 78 m2, tri četverosobna stana 91-101 m2.

Na 4. Etaži nalaze se dva dvosobna stana 39-45 m2, dva trosobna stana 69-74 m2, dva četverosobna stana 115-140 m2.

Na 5. Etaži nalazi se jedan trosobni stan od 78 m2, dva četverosobna stana 106-117 m2, jedan peterosobni stan od 123 m2.

Na 6. Etaži nalaze se dva peterosobna stana 163-169 m2.

Samoborska cesta

Povučena – a savršena. Useljiva u kolovozu.

“Korak do grada” smjestila se ova trokatnica koja će Vam pružiti dojam da ste u gradu a istovremeno se nalazite u mirnijem dijelu samog predgrađa.

Za ovaj projekt tehnička dokumentacija je još u pripremi. Sve nove informacije objavljivat ćemo na našoj web stranici.

Back To Top
Pretraži