skip to Main Content

Zavirite u raskošne stanove u Petrinjskoj

Istaknuta ljepota arhitekture

Centar Zagreba krasi samo pokoja luksuzna nekretnina, a jedna takva se odnedavno nalazi u Petrinjskoj ulici, u samom srcu grada. Petrinjska ulica svoje je ime dobila davne 1786. godine, a prepoznatljiva je po svojoj divnoj, raznolikoj i iznimno cijenjenoj arhitekturi. Upravo zato smo prilikom gradnje ove nove luksuzne rezidencije pomno pazili na apsolutno svaki detalj. Bilo je iznimno važno da oni prate suvremenu i modernu arhitekturu, baš kao što su ju pratile i okolne zgrade u vrijeme svoje izgradnje. Tako je ova impresivna nova stambena zgrada poprimila luksuzni i pomalo apstraktni oblik koji možete vidjeti danas.

Inovativno pročelje

Prvo što se kod ove zgrade može primijetiti je drugačije i uistinu impresivno pročelje koje će bez problema privući svačiji pogled. Radi se o inovativnoj, mrežastoj “fasadi” koja čini to da se ova zgrada istakne iz gomile. Ona prekriva velike staklene stijene stanova, no ne sprječava ulazak svjetla, kao ni to da stanari uživaju u sjajnom pogledu iz stanova. Što je najbolje, ona štiti od znatiželjnih pogleda prolaznika.

U jednako impresivnom tonu nastavlja se i hall zgrade koji prvi ugledate kada u nju kročite. Tamni zidovi od kamena, savršeno se ističu uz svijetle podove ovog predvorja koje ostavlja bez teksta svim svojim luksuznim tonovima i teksturama. Ovakav hall je prava uvertira za sve ono što možete očekivati od stanova i poslovnih prostora u ovoj zgradi, pa čak i garaže koja nije ništa manje očaravajuća.

Garažnim mjestima u podrumu se pristupa dizalom do podrumske etaže gdje je smješteno sedam parkirnih mjesta za sedam stanova, stoga nećete morati brinuti o parkingu u centru grada. Također, na podrumskoj etaži se nalaze i spremišta stanara te prateće prostorije.

Luksuz u kvadratima

Što je za vas luksuz kad se radi o arhitekturi? Fantastičan dizajn zgrade, nešto što je veličanstveno, glamurozno i drugačije ili nešto u potpunosti suprotno? Za nas su to visoki standardi sigurnosti i kvalitete. Uz to, naravno, dolaze divni stanovi koji će s lakoćom postati nečiji dom. Tako i ova stambena zgrada, na svoja četiri kata, ima ukupno sedam stambenih jedinica. Stanovi u ovoj luksuznoj zgradi su trosobni i četverosobni te su svi dvostrano orijentirani, a to znači dodatnu dozu svjetla unutar prostora. Stanovi se prostiru na od minimalnih 97 do maksimalnih 125 metara kvadratnih.

Stanovi koji će zasigurno postati domovi ispunjeni divnim trenutcima

Svaki stan opremljen je modernim, inovativnim i praktičnim rješenjima i opremom. Svaki od njih s ulične strane ima velike staklene stijene, a od znatiželjnih pogleda, stanare štiti inovativna mrežasta fasada. Stanove karakteriziraju moderni, open-space dnevni boravci, blagovaonice i kuhinje koje se bešavno spajaju te stvaraju dojam još većeg i luksuznijeg prostora.

U svakom stanu nalazi se gotovi hrastov parket, kao i vrhunska keramika najviše klase u prostorima kuhinje, sanitarnim čvorovima i loggiama. Opremu kupaonica čine proizvodi renomiranih proizvođača visoko kvalitetnih kada, walk-in tuševa s pregradama od prozirnog stakla i alu profilima te ostalih kupaonskih proizvoda poput WC školjaka i bidea.

Za dodatnu dozu luksuza, u svakom stanu nalazi se podno grijanje. Možda ste znali da su podno grijanje davnih dana koristili već i Rimljani. Slobodno vrijeme su provodili u javnim kupkama, toplicama, a njih su zagrijavali toplim zrakom koji su dovodili ispod kamenih podova. Na ta način su zagrijavali inače hladni kamen. Tako ćete se i vi u svakom kutku svog novog doma moći osjećati poput pravog rimskog aristokrata. Uz to, za dodatno grijanje kupaonica predviđeni su kupaonski radijatori, a za hlađenje prostorija tijekom najtoplijeg doba godine, u svim su prostorijama predviđeni stropni ventilokonvektori s regulacijom temperature.

U svakom od stanova moći ćete se osjećati iznimno sigurno zahvaljujući ulaznim, protuprovalnim/protupožarnim vratima koja imaju mogućnost kontrole zatvaranja i otvaranja pomoću aplikacije. Moderna rješenja ove stambene zgrade, uistinu ne prestaju oduševljavati jer se na svakom koraku može otkriti neki novi inovativni detalj.

Više detalja o dostupnim stambenim jedinicama, tehničkom opisu projekta Petrinjska i uvjetima kupnje možete saznati putem linka.

Na fotografijama je prikazan naš prijedlog uređenja interijera stambenih jedinice. Stanovi ne dolaze s namještajem.

Back To Top
Pretraži