skip to Main Content

O nama

Godinama smo strpljivo gradili i razvijali MEŠIĆ COM koji je danas prepoznatljiva domaća tvrtka u sektoru graditeljstva, a naročito u području visokogradnje.

Dugogodišnje iskustvo

Tijekom dugogodišnjeg poslovanja MEŠIĆ COM je stekao iznimno iskustvo u gradnji objekata različite namjene, te se profilirao kao tvrtka koju odlikuju profesionalnost, poštivanje ugovornih obveza, te prilagodljivost pojedinačnim zahtjevima svojih investitora i klijenata što u konačnici rezultira velikim povjerenjem u realizaciji projekata.

Dugogodišnje Iskustvo

Profesionalan Tim

Naš kadrovski profil posjeduje tehničko i organizacijsko znanje, što je u proteklom periodu rezultiralo izgradnjom nekoliko stotina tisuća m² javnih objekata kao i više od 1000 stanova za tržište.

Null

Društvo u sastavu ima i nekoliko povezanih trgovačkih društava: MC PLUS d.o.o. ZAGREB, SALVIA senior residence CRIKVENICA i MEŠIĆ COM d.o.o. GRADAČAC.

1980-2022

Povijest

Naš početak seže od 1980. godine kada je Ahmet Mešić osnovao građevinski obrt iz kojeg se 1993. godine razvija tvrtka MEŠIĆ COM d.o.o. Već je prvom registracijom obuhvaćen široki krug djelatnosti, koje su omogućile da se tvrtka angažira i razvije u ozbiljno i renomirano trgovačko društvo.

U početku, najveće poslove tvrtka ostvaruje na užem području Zagreba, dok smo danas preko raznih projekata prisutni na tržištu u cijeloj Hrvatskoj, pa i šire. Svoje projekte baziramo na izgradnji objekata javne namjene (škole, vrtići, kazališta, bolnice i sportski objekti), te izgradnji stambenih i poslovnih građevina namijenjenih prodaji.

Izgradnjom stanova za tržište, na uglavnom atraktivnim lokacijama grada Zagreba, preuzeli smo ulogu investitora i graditelja, ali i obvezu na kvalitetnu i estetski prilagođenu arhitekturu.

Null
MC PLUS

Kompletnu nabavu građevinskog materijala i opreme ostvarujemo preko vlastite tvrtke MC PLUS d.o.o. Sa sjedištem u Lučkom, te poslovnicama u Đakovu i Rijeci, smješteni na 40.000 m² skladišnog i prodajnog prostora, a osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala i prateće opreme, te najam vlastitih poslovnih prostora.

Godine 2015. Izgradnjom Doma za starije Salvia u Crikvenici postajemo ponosni vlasnici prvog naselja za osobe treće životne dobi u Hrvatskoj izgrađenog po modelu domova četvrte generacije koji podrazumijeva bolju integraciju korisnika i njihovo sudjelovanje u svakodnevnim aktivnostima.

2015

Istoimena tvrtka MEŠIĆ COM d.o.o. Gradačac registrirana je i u Republici Bosni i Hercegovini, s djelatnošću usmjerenom u više pravaca: graditeljstvo, veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala i mješovite robe, namještaja i rasvjetnih tijela, te naftnih derivata.

MEŠIĆ COM Certfikat

Od 2015. Tvrtka je uspješno implementirala u svojoj organizaciji sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001, sustav upravljanja okolišem ISO 14001 i sustav upravljanja sigurnošću i zaštitom zdravlja OHSAS 18001.

Kao potvrda kvalitetnog i predanog rada trgovačkog društva MEŠIĆ COM su i brojna priznanja gospodarskog sektora:

1998

Najbolji Poduzetnik

Direktor Ahmet Mešić proglašen je jednim od najboljih poduzetnika.

2000

Zlatna Knjiga

Tvrtka je upisana u Zlatnu knjigu najuspješnijih hrvatskih poduzetnika.

2002

Prva Hrvatska Kuna

Dobitnik je zlatne medalje „Prva hrvatska kuna“ za najviše rezultate poslovanja.

2006

MEŠIĆ COM Gazele

Dobiven status Hrvatske gazele kao jedan od najbrže rastućih gospodarskih subjekata.

danas

Partnerstvo

Naše najveće priznanje su zadovoljni klijenti i poslovni partneri nakon uspješno ostvarenih projekata.

Kao i do sada, tvrtka će i dalje ustrajati sa svojim kadrovima i resursima, te korektnim odnosima s partnerima, kupcima i dobavljačima, ostvarivati daljnje proširenje kruga suradnika, poslova i djelatnosti, te svojim rezultatima biti primjer dobrog gospodara, ali i uspješnog poslovnog partnera.

Back To Top
Pretraži