skip to Main Content

Thermotec toplinska izolacija podova

Toplinski gubici koji se događaju kroz pod čine i do 10% od ukupnih toplinskih gubitaka prostora u kojem se boravi. Postavljanjem kvalitetne toplinske izolacije i na pod moguće je takve gubitke smanjiti do 60% te upravo zbog toga od sve većeg značaja je upravo izolacija podova.

Ugradnjom Thermotec izolacije podovi su tako dobro izolirani da su jednostavno topli. Osim što neprekidno štiti i zadržava toplinu za vaše noge, Thermotec štedi i energiju istovremeno povećavajući osjećaj udobnosti prostora u kojem boravite.

Idemo sad objasniti što je Thermotec! Thermotec, sažeto rečeno, objedinjuje vrhunsku toplinsku izolaciju, kvalitetnu zvučnu izolaciju te izravnavajući sloj.

Koristi se u horizontalnim dijelovima različitih objekata (stambenih, poslovnih) kao toplinska i zvučna izolacija poda u prizemlju, toplinska i zvučna izolacija međukatne konstrukcije te izolacije potkrovlja.

Thermotec se može koristiti u raznim aplikacijama. Čini idealnu bazu za sve vrste mokrog i suhog poda. On ne predstavlja završni sloj, nego se na njega postavlja još estrih (glazura).

Pogodan je za postavu podnog grijanja jer se pomoću njega podloga izravnava te se pruža i mogućnost ugradnje velikih debljina. Može se ugraditi i do 50 cm debljine u jednom komadu ukupne debljine do 2 metra. Nije težak i ima minimalan dodatak vode.

Zašto je Thermotec odabran za postavljanje na pod?

Thermotec toplinska izolacija podova Mesic

Zbog velikog broja stanova i poslovnih prostora, treba pronaći pouzdanog i kvalitetnog partnera čiji proizvodi će se uklopiti i biti savršeno funkcionalan u različitim situacijama i na različitim podlogama.

Thermotec rješava više problema u jednom potezu! Izjednačava različite nivoe, rješava problem toplinske i zvučne izolacije poda bez dilatacijskih fuga, izravnava neravnine u podlozi te omata cijev zaštitnim plaštem koje se tako i štite.

Upravo zato, MC Plus  je svoje povjerenje dao Thermotecu. Thermotec izolacija podovima pruža energetsku efikasnost, osigurava ugodniji život, a uz to je čvrstog oblika, visoko elastičan i lagan.

Prednosti Thermotec izolacije: 

  • Pruža odličnu toplinsku izolaciju
  • Prigušuje zvukove udara, pada i hoda
  • Štiti instalacijske cijevi
  • Brzo je prohodan (nakon 36h ovisno o temperaturi i vlažnosti zraka)
  • Pruža mogućnost nanosa drugog sloja, npr.estriha (nakon 48-72 h)
  • Brzo polaganje i bez dilatacije
  • Idealan su izbor za podno grijanje
  • 100% omogućuje ponovnu ugradnju
  • Prilikom ugradnje nema ostataka niti otpada
  • Može se izvoditi u različitim situacijama kao što je i pad na ravnim krovovima (daje lakšu konstrukciju, a istovremeno je odlična toplinska izolacija).

Uvijek težimo savršenstvu u svim našim prostorima, a uz Thermotec je to i više nego jednostavno. Štednja energije, toplina i udobnost prostora velike su i značajne stvari u koje se mora uložiti puno vremena i truda da bi profunkcionirale zajedno. Uz Thermotec smo sigurni i vjerujemo da će vama donijeti zadovoljstvo i užitak boravka u našim prostorima.

Thermotec toplinska izolacija podova Mesic

Ugodne tople trenutke u svom životu doživite uz Thermotec toplinsku izolaciju poda u novom objektu u Škabrnjskoj.

Pronađite svoj dom iz snova i uživajte u svakom danu, a ako vas više zanima o samoj Thermotec izolaciji ili želite saznati što se još nalazi u svakom od stanova slobodno nas kontaktirajte.

Back To Top
Pretraži