skip to Main Content

Stanovi u Dugavama

Naselje osmišljeno za visoku kvalitetu života

Mini naselje sadrži 8 objekata s ukupno 125 stambenih jedinica raspoređenih na četiri etaže, a smješteno je na lokaciji okruženoj zelenilom. Stanovi su veličine između 41 i 89 metara kvadratnih te sadrže do četiri spavaće sobe. S obzirom na manju kvadraturu stanova, posebno se pazilo na kvalitetno projektiranje prostora, kako bi se postigla maksimalna iskoristivost svakog kvadrata u svakom stanu.

Uz visoku kvalitetu izgradnje objekata, kvaliteti života budućih stanara pridonose i sjajna infrastruktura koja okružuje naselje, kao i prostorno uređenje pri kojem je velik naglasak stavljen na kreiranju uređenih zelenih površina. Kad je riječ o eksterijeru, velika je prednost što gotovo svi stanovi imaju neki oblik privatnog vanjskog prostora – lođu, balkon, terasu ili vlastito dvorište.

Projekt novogradnja Dugave

Uz to, pri projektiranju se pazilo i da u naselju nema problema s parkiranjem automobila, što se pokazuje kao sve veći izazov u Zagrebu. Tako su osigurana ukupno 154 parkirna mjesta – 100 mjesta u garažama i 54 vanjskih parkirnih mjesta.

Dobro je spomenuti i kako svi objekti zadovoljavaju energetski razred A, što je dokaz visoke kvalitete gradnje, ali i garancija manjih mjesečnih računa za buduće stanare.

Novogradnja novi Zagreb Dugave

Važni sadržaji nadomak ruke

Projekt se nalazi u jugoistočnom dijelu Dugava, kvartu stvorenom za obiteljski život. Lokacija je odlično povezana s centrom grada – udaljenost od Glavnog željezničkog kolodvora je 7,5 kilometara, odnosno 15-ak minuta automobilom. Na 500-tinjak metara od projekta nalazi se i autobusna stanica koja povezuje kvart s Glavnim kolodvorom autobusnom linijom 220, kojoj je potrebno 15-20 minuta do odredišta.

Važan faktor prilikom kupnje novog doma mnogima je i blizina škole i vrtića, što je bilo važno i prilikom odabira lokacije za ovaj projekt. Mini naselje je tako udaljeno okvirno 1 kilometar od parka Dugave, na čijim se rubnim dijelovima nalaze i Osnovna škola Frana Galovića, Osnovna škola Dugave i dječji vrtić Tratinčica.

Na jednakoj udaljenosti nalazi se i Dom Zdravlja Centar – Dugave, a u neposrednoj blizini je i velik broj trgovina, drogerija, restorana i kafića, pa čak i hoteli za mačke i pse. Ukratko, svi važni sadržaji nadomak su ruke.

Stanovi Novi Zagreb novogradnja

Oprema stanova

Prilikom osnovnog uređenja interijera odabrana je vrhunska oprema.

U stanove se ulazi kroz visokokvalitetna protuprovalna i protupožarna vrata. Na podovima dnevnih boravaka, spavaćih soba i ostava nalazi se gotov hrastov parket debljine 14mm, dok su u sanitarnim prostorijama, kuhinjama, ulaznim hodnicima, balkonima i terasama postavljene keramičke pločice I klase. Kupaonice dolaze opremljene sa sanitarnom opremom poznatih proizvođača – konzolne WC školjke sa sporospuštajoćom daskom i ugradbeni vodokotlići dio su opreme.

Vanjska stolarija igra dvostruku ulogu u prostoru, estetsku i izolacijsku, pa prilikom njenog odabira nije bilo kompromisa. Stanove tako krasi stolarija aluminij-drvo sa trostrukim IZO staklom. Uz to, tu su i aluminijske rolete s električnim upravljanjem.

Stanovi su također potpuno opremljeni opremom za grijanje i hlađenje. Veismann plinski kondenzacijski bojleri s mogućnošću daljinskog upravljanja, pločasti Vogel & Noot radijatori i klima uređaji s WiFi upravljanjem neki su od elemenata opreme koja je uključena u cijenu.

Prodaja stanova novogradnja Dugave

Cijena kvadrata u projektu Novogradnja Dugave

Cijena kvadratnog metra stambenog prostora u projektu Novogradnja Dugave iznosi 2.790,00 €/m2.

Za parkirna mjesta i spremišta, koja se kupuju zasebno, vrijede druge cijene. Cijena vanjskog parkirnog mjesta iznosi 697,50 €/m2, garažna mjesta iznose 1.395,00 €/m2, dok je cijena privatne garaže 2.092,50 €/m2. U pojedinim objektima dostupna su i praktična spremišta, dostupna po cijeni od 1.395,00 €/m2.

Preostale dostupne stambene jedinice, kao i više detalja o samom projektu, potražite na web stranici projekta.

Back To Top
Pretraži