skip to Main Content

Otkrijte luksuznu oazu u centru Zagreba

Lokacija u središtu grada

Ribnjak se nalazi u samom srcu Zagreba, na svega 5 minuta hoda od glavnog zagrebačkog trga. Ovaj park, uređen još 1829. godine, prostire se podno katedrale i istočnih zidina Kaptola na 40.000 metara kvadratnih i prava je gradska zelena oaza za sve generacije Zagrepčana. Jedinstvena kombinacija centralne pozicije i daška prirode bila je razlog zašto smo za gradnju jednog od naših najljepših objekata odabrali upravo ovu lokaciju.

Stanovi u centru grada atraktivni su jer omogućuju poseban način života. S druge strane, uglavnom se radi o vrlo starim nekretninama, što je postala velika briga za kupce unazad nekoliko godina zbog snažnih potresa koji su potresli grad. No kada je riječ o još uvijek rijetkoj novogradnji, ovo više ne predstavlja problem – objekt Ribnjak građen je po visokim standardima sigurnosti i kvalitete.

Dva lica luksuza

Crna ili zlatna fasada? O ovom slučaju obje. Pročelje zgrade, orijentirano prema parku, obloženo je zatamnjenim staklima, a obilježavaju ga i posebno upečatljive loggie sa zlatnim oblogama. Drugo lice zgrade je stražnja strana s ventiliranom fasadom u zlatnoj boji. Između njih smjestilo se 17 prostranih stanova na 5 etaža – po četiri stana od prvog do četvrtog kata i jedan penthouse na vrhu objekta.

Dva lica luksuza

Zavirite u interijer

Na samom ulazu u ovu ekskluzivnu rezidenciju dočekat će vas očaravajući prvi dojam – ulazni hall koji odiše luksuzom. Paleta boja korištena na fasadi prenesena je u interijer hodnika u kojem se nalaze zidovi obloženi prošaranim crnim kamenom, kao i zlatni detalji u prostoru.

Zavirite u interijer

Lift ili stubište dovest će vas iz ulaznog hodnika u tamnim bojama u stanove s pregršt prirodnog svjetla. Prostrani stanovi minimalne kvadrature od 100m² stvoreni su za visoku kvalitetu života, jedna od njihovih posebnosti je i dvostrana orijentacija. Open-space dnevni boravci s pripadajućim blagovaonicama i kuhinjama gledaju na zelenilo parka, dok su se sa stražnje, mirnije strane smjestile spavaće sobe. Na ovaj način maksimalno su iskorištene prednosti lokacije za sve stanare.

Otkrijte luksuznu oazu u centru Zagreba
Otkrijte Luksuznu Oazu U Centru Zagreba
Otkrijte Luksuznu Oazu U Centru Zagreba

Ovi prestižni stanovi idealni su za velike obitelji, jer sadrže između četiri i čak šest spavaćih soba. Svi stanovi gledaju na zelenilo Ribnjaka i imaju vanjski prostor u obliku loggie na pročelju objekta, a stanarima stanova na prvoj etaži omogućena je još jedna velika ekskluziva – izlaz u vlastito mirno dvorište, što je prava rijetkost s obzirom da se radi o lokaciji udaljenoj svega nekoliko stotina metara od Trga Bana Jelačića.

Luksuz se nastavlja i u funkcionalnosti i jednostavnosti korištenja životnog prostora. Svaka je stambena jedinica opremljena vrhunskim Crestron Smart-Home sustavom, koji se smatra jednim od najcjelovitijih rješenja za pametne domove na tržištu. Upravljanje sustavom grijanja, rasvjetom, glazbom i brojnim drugim funkcijama od sada je moguće uz samo nekoliko klikova na zaslonu bazne jedinice ili mobitela.

Otkrijte Luksuznu Oazu U Centru Zagreba
Otkrijte Luksuznu Oazu U Centru Zagreba

Riješen problem parkiranja u centru

Jedna od glavnih briga za sve stanare centra Zagreba je pitanje parkiranja. Broj dostupnih parkirnih mjesta nije niti približno dovoljan za potrebe grada, pa ako stanari nemaju rezervirano mjesto u nekoj od garaža ili možda u dvorištu zgrade, osuđeni su na beskrajnu svakodnevnu potragu za parkingom. Imajući ovo na umu, prilikom projektiranja objekta na Ribnjaku od iznimne je važnosti bilo osigurati parkirno mjesto za buduće stanare.

Podzemna garaža koja se nalazi ispod objekta opremljena je s čak 30 garažnih mjesta sa zasebnim garažnim vratima, te 13 garažno-parkirna mjesta, čime je riješeno pitanje parkiranja za stanare i njihove posjetitelje.

Riješen problem parkiranja u centru

Više detalja o dostupnim stambenim jedinicama, tehničkom opisu projekta Ribnjak i uvjetima kupnje možete saznati u nastavku.

Back To Top
Pretraži