skip to Main Content

Mešić – izgradnja koja ima svrhu

Kada tražimo svoj idealan dom često nam je prvo što gledamo lokacija i pristupačnost određenih, svima nam važnih, ustanova, centara i stanica. Pristupačnost važnih središta i blizina ostalih dijelova grada često su i od presudne važnosti kod kupnje stana.

S ciljem povezivanja objekata s važnim središtima svakoga od nas, svi Mešić projekti nastaju osmišljeni po ideji da se gradi na mjestu koje će biti povezano prometnim linijama ili koje u svojoj blizini ima određenu ustanovu, od čega se svakako ističu vrtić, škola i bolnica.

Mešić objekti

Škabrnjska svojom pristupačnom lokacijom ulazi u jednu od lokacija na području Dubrave koja je smještena u dijelu odlične prometne povezanosti, lakog priključenja na okolne ulice te s blizinom dječjeg vrtića, bolnice Dubrava i ostalim lokacijama koje su neophodne za svakodnevno funkcioniranje i izvršenje obveza tijekom dana.

Škabrnjska - Mesić

Projekt stambene zgrade Samoborska nalazi se u naselju Stenjevec. Naselje Stenjevec je vrlo dobro prometno povezano autobusnim linijama i željezničkom linijom s ostalim dijelovima grada i šire.

U blizini stambene zgrade je gradski vrtić i osnovna škola, dom zdravlja, pošta i ljekarne. Svojom blizinom i dostupnošću važnim mjestima primamljiva je za stanovanje. Važno je pravovremeno imati pristup određenim područjima, a i danas je brzina jedan od presudnih faktora prilikom obavljanja dnevnih aktivnosti.

Samoborska - Mešić

Stambena zgrada Bolnička nalazi se u naselju Vrapče. Naselje Vrapče je dobro prometno povezano autobusnim linijama sa svim dijelovima grada te željezničkom linijom s gradom i ostalim gradovima Hrvatske.

U blizini zgrade je gradski vrtić, osnovna škola, dom zdravlja, policijska postaja, ljekarne, trgovine i sl.

Bolnička - Mešić

Projekt stambeno-poslovne zgrade Domobranska / Kunišćak nalazi se u naselju Črnomerec. Naselje je dobro povezano s tramvajskim i autobusnim linijama te željezničkom linijom s ostalim dijelovima grada, ali i izvan.

U neposrednoj blizini nalazi se nekoliko važnih lokacija koje svakako olakšavaju svakodnevne aktivnosti i dogovore prilikom njihovog izvršavanja. Gradski vrtić i osnovna škola u neposrednoj su blizini za sigurnost vas i vašeg djeteta. Također, dom zdravlja, policijska postaja, pošta i ljekarne te određeni fakulteti ističu ovo mjesto kao savršen izbor u vremenu kada je mobilnost zaista važna.

Domobranska - Mešić

Projekt stambene građevine Mikulići izrađen je u blizini autobusne linije koja je povezana sa središtem grada i svim važnim gradskim čvorištima.

Mikulići - Mesić

Poput svih, težimo savršenstvu. Nastojimo pronaći najbolje lokacije za sve naše trenutne i buduće korisnike kako bi osim u vlastitom domu uživali i u pristupačnosti važnih lokacijskih središta.

Dok su djeca manja, blizina vrtića i osnovne škole od izrazite je važnosti. S obzirom na gradsku užurbanost i brojne nepredviđene situacije s kojima se susrećemo svaki dan dobra mobilnost i pristupačnost je ključ uspjeha i sreće.

Nismo svjesni koliko puta znamo upravo prolaziti različita krizna stanja jer smo se našli u situaciji kada kasnimo na dogovoreni pregled, kada kasnimo po dijete u vrtić jer smo zapeli u “prometnom čepu”, nećemo stići na vrijeme na školsku predstavu i sl. Sve su to situacije koje nas ljute i čine trenutke stresnijima nego što oni zapravo jesu. Upravo zato, cilj svih Mešić objekata koji su izgrađeni, koji se grade ili se tek planiraju graditi leži u tome – pristupačnost i funkcionalnost. Pristupačnost važnih ustanova, povezanost s gradskim središtima te funkcionalnost zgrade kao objekta u kojem se živi. Kada se sve to skupa ukomponira nastaje građevina i objekt vrijedan divljenja i savršeno mjesto za budući život.

Za sve ostale informacije te pitanja oko lokacija slobodno nas kontaktirajte.

Back To Top
Pretraži