skip to Main Content

Mali stan

Kako većina nas živi poput hrčka, sve spremamo i sve će nam to biti potrebno nekada, postavljamo si pitanje kako bismo živjeli u manjem stanu.

Zbog manjka “kvadrata” nismo dužni odbaciti stvari koje smo skloni i dalje čuvati – bitno je dobro rasporediti i iskoristiti prostor a da pritom ne moramo odbaciti onaj kreativni dizajnerski dio, te se pritom poigrati s bojama, materijalom i opremom kako bismo imali sve potrebno za ugodan život.

Pri gradnji stanova, kako većih tako i manjih, Mešić com se stavlja u poziciju svakog potencijalnog kupca te tako tlocrte stvaramo prema željama i potrebama suvremenog načina života, koje kasnije pretvaramo u kvalitetnu gradnju stanova.

U stanu od 53 m2 koji se nalazi na našem objektu u Domobranskoj ulici, ima mjesta za vaš kreativni izričaj. Dapače, u njemu možete izraziti svu svoju kreativnost i osoban ukus. Kuhinja, koja je relativno velika za kvadraturu u kojoj se nalaze blagavaona i dnevni boravak, doprinijeti će vašoj slobodi i ljubavi prema kuhanju. Open space tipovi stana danas su vrlo popularni, a tako je i u ovom slučaju gdje Vam je kuhinja, dnevni boravak i blagavaona praktički jedan prostor. Veliki prozori iznimno kvalitetne konstrukcije (drvo-aluminij), pridonose prostranosti samog prostora u stanu puštajući dnevno svjetlo koje pruža osjećaj topline.

Prvi dojam o prostoru uvijek dobivamo na samom ulazu u stan. Svaki kutak manjeg stana potrebno je iskoristiti na najbolji mogući način, a to su danas svakako funkcionalni ugradbeni ormari koji imaju jako veliku vrijednost ako su dobro osmišljeni i postavljeni. Tako u ovaj stan možete postaviti veliki ugradbeni ormar i samim time imati mjesto za odlaganje onih stvari koje smo spominjali na samom početku.

Kupaonica koja je smještena kod samog ulaza u stan, daje osjećaj privatnosti te njenih 5 m2 opravdava samu svrhu.

Spavaća soba, čiji je pogled zaštićen od gradske vreve i buke, dovoljno je velika za usnuti san u svom novom domu, u miru kakav nam je svima potreban.

Pogledajte detaljan tlocrt i vizualizaciju stana.

Back To Top
Pretraži