skip to Main Content

Laufen sanitarije

Kupaonice opremamo vrhunskom i suvremenom Laufen sanitarijom kako bi Vam priuštili vlastitu oazu mira i opuštanja.

Popularni švicarski brend Laufen već je više od 100 godina vodeći proizvođač vrhunske kupaonske keramike s globalnom distribucijskom mrežom. Razlog tome je preciznost, kvaliteta, suvremeni dizajn i dugotrajnost odnosno održivost svih proizvoda. Tijekom 125 godina tvrtka Laufen za izradu sanitarije koristi najstariji materijal poznat čovjeku te u najmodernijim postrojenjima legendarne švicarske preciznosti jednostavno nema mjesta pogrešci. Ono što Laufen sanitariju čini jedinstvenim na prvi pogled je njihov švicarski dizajn koji objedinjuje 2 najvažnija trenda:

 1. Talijanski dizajn s juga te
 2. Precizni i jasni dizajn sa sjevera

Za Laufen, kvaliteta ima dva aspekta: proizvodno znanje i funkcionalnost proizvoda koja, jasno, često nije odmah vidljiva. Tvrtka teži tome da njihovim proizvodima zagovara i pokazuje predanost očuvanju prirodnih resursa kao i ekološki prihvatljivoj proizvodnji. Za postignuti uspjeh u zaštiti okoliša nagrađeni su brojnim nagradama koje samo potvrđuju njihovu kvalitetu.

Na raspolaganju vam stoji veliki izbor kupaonske sanitarije kao što su umivaonici raznih oblika i dimenzija, različite vrste WC školjki i kotlića, kade i tuš kade, miješalice za umivaonik i za tuš te ostali proizvodi kupaonske galanterije. Uredite kupaonicu po vašoj mjeri. Delikatni oblici, besprijekorni sjaj, ekološka prihvatljivost i dugotrajnost čine Laufen sanitariju cjeloživotnim savršenstvom.

Najvažnije karakteristike Laufen sanitarije:

 • visoka razina znanja u proizvodnji,
 • izvanredna kvaliteta proizvoda koja zadovoljava Međunarodni standard ISO 9001,
 • zadovoljavanje tehničkih standarda ispitivanja te
 • visoki stupanj kreativnosti.

5 vodećih prednosti Laufen sanitarije:

 1. Procesom proizvodnje postiže se besprijekorno glatka površina proizvoda bez pora koja je tvrda i neuništiva. Krajnji potrošači mogu uživati u besprijekornom i briljantnom kupaonskom sanitarijom dugi niz godina.
 2. Jednostavno ispiranje kamenca, bakterija i grinja s površine. Osim toga, lakše se “šire” sredstva za čišćenje i dezinfekciju. U isto vrijeme Laufen keramika je iznimno otporna na agresivna sredstva i kemikalije, tako da čak i grubo održavanje neće imati loše posljedice.
 3. Jednostavnost čišćenja i održavanja.
 4. Najviši standard čistoće i higijene.
 5. Neškodljivo za okoliš.
Back To Top
Pretraži