skip to Main Content

Naj nijansa za 2020. godinu

Istražite brojne mogućnosti uređenja uz Dulux Tranquil Dawn boju godine i s osmijehom doživite transformaciju vašeg doma. Svake godine u Globalnom estetskom centru stručnjaci za Dulux boju okupljaju tim vrhunskih međunarodnih stručnjaka kako bi razgovarali u globalnim trendovima koji će utjecati na sve nas. Rade na tome da stvore ključni trend boja za 2020. godinu, a zatim stvaraju 4 prekrasne i jedinstvene palete za Boju godine čiji će stilovi odgovarati svima. Nakon toga Dulux odabire hit boju koja se savršeno uklapa u sve životne prostore.

Dulux Tranquil Dawn – inspirirana prolaznom ljepotom jutarnjeg neba

Budući da je 2020. početak novog desetljeća, Dulux Tranquil Dawn označava, mogli bismo reći, novi početak općenito. Novu zoru. Nadahnuti bojama jutarnjeg neba stručnjaci za boje stvorili su vrhunsku nijansu koja će razbiti monotoniju svake prostorije u domu.

Čini se da se ova svestrana boja godine mijenja u skladu s tonovima koji se koriste – na različite načine može djelovati u kombinaciji s toplom, neutralnom ili svijetlom paletom boja. Spokojna zora je negdje između zelene, sive i plave, baš poput prolazne ljepote jutarnjeg neba što je čini savršenim odabirom stručnjaka za 2020. godinu.

Ova svestrana nijansa je u znacima smirenosti i jasnoće koji otkrivaju raspoloženje novog desetljeća. Otkrijte mnogobrojne načine na koje Dulux Tranquil Dawn može promijeniti vaš dom.

Razbija monotoniju svake prostorije u domu

Nježni pješčani tonovi oživjet će vašu dnevnu dobu. Za razliku od ostalih nijansi Dulux plavo-zelene boje čini se da svestrana Dulux Tranquil Dawn boja suptilno mijenja svoj ton ovisno o nijansama s kojima se kombinira. Pješčani ton stvara opušteni prostor i fokus je na pozitivnim interakcijama.

Neke udobne tkanine, jastuci i sobne biljke poboljšavaju raspoloženje i upotpunjuju ovaj lagani i prozračni izgled.
U kombinaciji živopisne žute, tamnosive i bijele Dulux Tranquil Dawn poprima pastelni efekt te unoseći dubinu pridonosi sjajnom raspoloženju.

Tranquil Dawn u spavaćoj sobi savršen je, mogli bismo reći, protuotrov za užurbani suvremeni život, budući da djeluje opuštajuće ostavljajući prostora za odmor i regeneraciju. Elegantna svijetlosiva boja stvara uistinu bezvremenski štih.

Otkrijte kako vam Dulux Tranquil Dawn svestrana nijansa godine može pomoći da stvorite prostor koji će u potpunosti odgovarati vašem stilu. Istražite „umirujuća“ svojstva ove nježne boje koja se savršeno uklapa u najrazličitije palete boja za stvaranje idealnog uređenja.

Omiljenu boja dostupna je u poslovnici naših partnera MC Plus. Uredite vaš dom s nama!

Back To Top
Pretraži