skip to Main Content

Još malo i prodano!

Mešić objekti u kojima je sve manje dostupnih stanova:

Dostupni objekti Mesić

Naselje Mikulići i stambene građevine u Mikulićima osmišljene su kako bi svim svojim stanarima podarili vrhunski luksuz u mirnom mjestu dobro povezanom sa svim važnih gradskim čvorištima.

Mirno mjesto izvan grada Zagreba garancija je uživanja i usporenijeg tempa gdje ćete pronaći zadovoljstvo u svakom trenutku svakog dana. Doživite svoj vlastiti “hygge” osjećaj.

Mir, sigurnost i doza luksuza očekuje sve stanare Mikulića koji mogu odabrati između 3 stambene jedinice, stanova koji zauzimaju po jednu etažu te su orijentirani na 2-4 strane svijeta što osigurava visoki standard stanovanja.

Odabrati se može između četverosobnih stanova od 107 m2 do 117 m2. Osim toga, za stanare osigurana su parkirališna i garažna mjesta, a uz to vanjski pješački popločeni dijelovi i uređene zelene površine osiguravaju nesmetanu zabavu najmlađih članova obitelji i svih krznenih prijatelja.

Stambena građevina Mikulići Mesić

Stambena zgrada Bolnička dio je naselja Vrapče. Radi se o stambenoj zgradi s 43 stambene jedinice, garažama i vanjskim parkirnim mjestima u prizemlju, te parkirnim mjestima i garažama u podrumskoj i prizemnoj etaži koje se brzo rasprodaju. Najmanji stan u ponudi je veličine 79 m2.

Stambena zgrada Bolnička nalazi se u naselju Vrapče. Naselje Vrapče je dobro prometno povezano autobusnim linijama sa svim dijelovima grada te željezničkom linijom s gradom i ostalim gradovima Hrvatske.

Stambena zgrada Bolnička Mesić

Projekt stambeno-poslovne zgrade Domobranska / Kunišćak nalazi se u naselju Črnomerec. Radi se o stambenoj-poslovnoj zgradi sa stambenim jedinicama i spremištima na katovima, tri poslovna prostora u prizemlju, garažama i vanjskim parkirnim mjestima u prizemlju, te parkirnim mjestima i garažama u podrumskoj etaži.

Stambeno-poslovna zgrada ima 3 poslovna prostora u prizemlju i 80 stambenih jedinica na katovima, a najmanji stan trenutno u ponudi je 95 m2. Zgrada ima dva ulazna prostora za stambene etaže na katovima (dvije komunikacijske vertikale, uključujući i dizala).

Uzmite u obzir da nema više toliko dostupnih stanova i poslovnih prostora i zbog toga nas kontaktirajte ili pogledajte tlocrt uz pomoću kojeg ćete dobiti dojam koji i gdje stanovi i poslovni prostori su još slobodni.

Stambeno poslovna građevina Domobranska Mesić

Kako smo već spomenuli APN subvencionirane kredite, spomenute prijave za APN kredite trebale bi početi sredinom ožujka. Zahtjev s priloženom dokumentacijom podnosi se bankama odabranima od strane APN-a.

Kojih je to 6 važnih koraka do uspješno realiziranog subvencioniranog kredita:

  • Pronalazak nekretnine
  • Skupljanje potrebne dokumentacije – dokumentacija za dokazivanje kreditne sposobnosti, dokumentacija o nekretnini i ostalu dokumentaciju koju zahtjeva APN
  • Potpisivanje ugovora o kreditu s bankom
  • Odluka o odobrenju kredita
  • Potpisivanje ugovora o kreditu i slanje APN-u potrebne dokumentacije
  • Isplata kredita

Zahtjev za subvencioniranje stambenih kredita podnose građani s prebivalištem na području Republike Hrvatske koji su kreditno sposobni, odnosno ispunjavaju sve tražene uvjete za dobivanje stambenog kredita koje utvrdi kreditna institucija. Također, podnositelji zahtjeva ne smiju biti osobe starije od 45 godina.

Zajedno s bračnim ili izvanbračnim drugom, životnim partnerom ili neformalnim životnim partnerom u vlasništvu nema stan odnosno kuću ili koji u vlasništvu imaju samo jedan stan ili kuću koju prodaju radi kupnje većeg stana ili kuće, tj. gradnje kuće zbog potreba vlastitog stanovanja.

Subvencioniranje kredita bit će u najvišem iznosu od 100.000,00 eura za kupnju stana ili kuće, odnosno gradnje kuće do najviše 1.500,00 eura po metru kvadratnom.

Uskoro vam donosimo nove pojedinosti o samom APN subvencioniranju. Do tada pronađite svoju nekretninu iz snova i već sada krenite u skupljanje potrebne dokumentacije.

Kako smo već nekoliko puta naveli naši projekti imaju svu potrebnu dokumentaciju čime dodatno olakšavamo prijave za APN subvencionirane kredite.

Za sve ostale informacije te pitanja oko slobodnih stanova slobodno nas kontaktirajte.

Back To Top
Pretraži