skip to Main Content

I dalje gradimo sigurno. Znate li gdje?

SAMOBORSKA još jedna atraktivna i mirna lokacija, savršena za Vaš novi dom!

Stan u novogradnji zasigurno je jedno od sigurnijih mjesta za stanovanje. Kao i ostali naši projekti, tako je i projekt Samoborska građen da zadovolji visoku kvalitetu i sve propisane standarde.

Samoborska

Kako visokim standardima građenja i opreme tako i samom lokacijom, ovaj projekt će Vam pružiti dom kakav nam svima treba – siguran i dugovječan.

Radi se o stambenoj zgradi sa 14 stambenih jedinica, vanjskim parkirnim mjestima u prizemlju, te parkirnim mjestima i garažom u podrumskoj etaži. Na etažama od prizemlja do 2. kata nalaze se po etaži tri 2-sobna stana (47 m2 – 56m2) i jedan 3-sobni stan od 70 m2. Na 3. uvučenom katu nalaze se dva 3,5-sobna stana od 95 m2.

Zgrada ima jedan ulazni prostor za stambene etaže na katovima (komunikacijska vertikala s dizalom).

Zgrada je modernog dizajna sa prizemljem i tri kata. Smještena je u mirnoj ulici te će lokacijom zasigurno privući mlađu i stariju populaciju.

“Živjeti u gradu – a da nisam u gradu” mnogima je želja. Upravo to nudi ovaj projekt: blizinu grada, prometnu povezanost, vrtiće, škole… sve se to nalazi na nekoliko minuta od same lokacije. A opet, kada se zaželimo mira u svoja četiri zida, sigurno ćemo ga pronaći u jednom od ponuđenih stanova.

Tlocrte, dostupnost stanova, cijene i uvjete prodaje pogledajte OVDJE.

Back To Top
Pretraži