skip to Main Content

Ekskluzivan popust za naše kupce!

Kupujete novi stan?

Želite opremiti dječju sobu, kuhinju ili dnevni boravak koristeći vrhunske usluge i dizajn najcjenjenijih talijanskih proizvođača namještaja, i to po najpovoljnijim cijenama?
Oduvijek ste htjeli imati velike i moderne ugradbene ormare u spavaćoj sobi?

Za sve Vas koji naglasak stavljate na kvalitetu te atraktivni dizajn, u suradnji sa salonom ekskluzivnog namještaja ART Interijeri osmislili smo primamljivu ponudu koju nikako ne biste smjeli propustiti!

Postanite kupac jednog od naših stanova, a mi ćemo nagraditi vašu vjernost. Zauzvrat ćemo Vam osigurati opremanje i dizajniranje interijera od strane iskusnih stručnjaka uz ekskluzivne popuste samo za klijente Mešić-com. Riječ je o licenciranim dizajnerima s dugogodišnjim iskustvom koji će obogatiti vaš životni i radni prostor, vodeći se isključivo vašim potrebama i željama. Svakom klijentu pristupa se s maksimalnom dozom profesionalnosti.

Prije opremanja bilo kojeg prostora, stručnjaci ART Interijera u salonima namještaja u Zagrebu i Splitu najprije razmatraju isti, kako bi vam mogli ponuditi najbolje rješenje

Popust

Svaki kupac našeg stana ili poslovnog prostora ostvaruje popust od 20% u ART Interijeri salonu luksuznog talijanskog namještaja za opremu cijelog ili većeg dijela interijera.

Informacije

Opremite Vaš životni i poslovni prostor vrhunskim namještajem uz maksimalno povoljnu cijenu.

Za sve detaljne informacije molimo da nas kontaktirate.

Back To Top
Pretraži