skip to Main Content

Garaže se nalaze u prizemlju stambeno-poslovne građevine Rapska 42-46A. Vrata ulaza u garažu su krilno-podizna, bijela, na ključ i daljinsko upravljanje. Popločenje je keramičkim pločicama otpornim na opterećenja vozilima, završna obrada zidova sep fasada.

Parkirna mjesta se nalaze u podrumskim etažama -1 i -2 stambeno-poslovne građevine Rapska 42-46A i stambeno-poslovne građevine Rapska 46B. Pristup parkirnim mjestima je kontrolirani, kroz kolnu rampu i garažna rolo vrata ulaza u podrumske etaže, sve na daljnsko upravljanje. Popločenje je keramičkim pločicama otpornim na opterećenja vozilima, završna obrada zidova sep fasada. Podrumske etaže su požarno štićene dojavljivačima požara, vatrodojavnom centralom i sprinkler sustavom za gašenje požara, te opremljene detektorima povišene razine CO (ugljični-monoksid) i video nadzorom.

  • GARAŽNO PARKIRNO MJESTO: 6.000,00 EUR / 9.000,oo EUR

Cijene raspoloživih nekretnina izražene su u EUR s uključenim PDV-om, a plative u kunskoj protuvrijednosti EUR prema srednjem tečaju EUR kod Hrvatske narodne banke na dan plaćanja.

UVJETI NAJMA:

  • GARAŽNO PARKIRNO MJESTO: 60,00 EUR/mj.

Cijene najma raspoloživih nekretnina izražene su u EUR s uključenim PDV-om i svim režijskim troškovima, a plative u kunskoj protuvrijednosti EUR prema srednjem tečaju EUR kod Hrvatske narodne banke na dan plaćanja.

Prijavite se na newsletter i pratite našu ponudu

Back To Top